Categories
Uncategorized

Θεραπείες προσώπου

Θεραπείες προσώπου υπάρχουν πολλές και διαφορετικές, για αυτό είναι σημαντικό να μάθετε περισσότερα για την κάθε μια, ώστε να επιλέξετε την καλύτερη για το δέρμα σας.

Κάνουν καλό στο δέρμα οι θεραπείες προσώπου;

Είναι μια ερώτηση που απασχολεί πολλούς ανθρώπους. Ακόμα και αν κάποιος δεν υποφέρει από ακμή ή υπερμελάγχρωση, μια θεραπεία προσώπου μπορεί να του προσφέρει ένα υγιές και λαμπερό δέρμα χωρίς μελλοντικά ζητήματα. Μάλιστα, ποιος δεν θέλει τη χαλάρωση που φέρνει μια θεραπεία προσώπου; Τέλος, η πραγματοποίηση θεραπειών προσώπου σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα το δέρμα σας και τις ανάγκες του.

Οι επαγγελματική ομάδα του πρότυπου κέντρο αισθητικής Laser Salon είναι πάντα στο πλάι σας για να σας βοηθήσει και να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Ποιες θεραπείες προσώπου υπάρχουν;

Στο  Laser Salon, πραγματοποιείται μια πληθώρα θεραπειών προσώπου από επαγγελματίες του χώρου με μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση.

Αναλυτικότερα και εφόσον συζητήσετε με κάποιον επαγγελματία της ομάδας του Laser Salon, μεταξύ των διαθέσιμων θεραπειών είναι οι ακόλουθες:

  • Microneedling: Ίσως η πιο περιζήτητη θεραπεία προσώπου λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρει. Μέσω ενός ειδικού εργαλείου με μικροσκοπικές βελόνες, εγχέονται στο δέρμα διάφορα θρεπτικά συστατικά με σκοπό την αναδόμηση.
  • Ραδιοσυχνότητες (RF: Πρόκειται για μια μη επεμβατική αντιγηραντική μέθοδο. Στοχεύει στην καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου αλλά και του σώματος. Οι ραδιοσυχνότητες (RF) θερμαίνουν το χορίο και τα υποδόρια στρώματα επιτυγχάνοντας τη σύσφιξη του δέρματος. Επίσης, μέσα από τις ραδιοσυχνότητες διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ώστε η ανάπλαση επιτυγχάνεται από τον ίδιο τον οργανισμό, με φυσικό τρόπο.
  • Υδροδερμοαπόξεση: Γίνεται με jet νερού και είναι μία μη επεμβατική θεραπεία καθαρισμού και ανανέωσης του προσώπου σας. Το δέρμα δεν τραυματίζεται λόγω της χρήσης του νερού και επιτυγχάνεται η απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και σμήγματος.
  • Χημικό peeling: Πρόκειται για μια ασφαλή και καινοτόμο θεραπεία προσώπου η οποία επιταχύνει την αναγέννηση της επιδερμίδας και αποκαθιστά το μικροβίωμά της.
  • Βαθύς καθαρισμός προσώπου: Απομακρύνει επίσης τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα, ενισχύοντας τη φρεσκάδα και τη σφριγηλότατα της επιδερμίδας. Ως εκ τούτου καλό θα είναι να περιλαμβάνεται στη καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού σας.
  • Hydra Glow: Η ειδική συσκευή Hydra needle, με 20 χρυσές μικροβελόνες μήκους 1 χιλιοστού, δημιουργεί μικροτραυματισμούς στο δέρμα, ίδιας διαμέτρου όσο μιας τρίχας. Με αυτόν τον τρόπο εγχέονται οι απαιτούμενες θρεπτικές ουσίες.
  • Δερμοαπόξεση με διαμάντια: Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος που στόχο έχει την αφαίρεση της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος και την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Φωτοανάπλαση: Η ολιγόλεπτη αυτή θεραπεία χρησιμοποιεί ακτίνες φωτός για να ενεργοποιηθούν οι αναπλαστικοί παράγοντες της επιδερμίδας. Προκαλείται έτσι η συστολή του κολλαγόνου και των αιμοφόρων αγγείων στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται η ερυθρότητα και οι γραμμές της ηλικίας.
  • Οξυγονοθεραπεία: -Πρόκειται για μια θεραπεία η οποία βελτιώνει όλες τις λειτουργίες του προσώπου, βοηθά στο να εξυγιανθούν οι διεσταλμένοι πόροι και να αποκατασταθεί η χαμένη λάμψη και υγιή όψη του δέρματος. Τονωτική, βαθιά αντιοξειδωτική θεραπεία οξυγόνωσης για το δέρμα, κατάλληλη για κάθε πρόσωπο, ηλικία και εποχή.
  • Ενυδάτωση: Η ενυδάτωση προσώπου είναι μία διαδικασία που προορίζεται να παράσχει υγρασία και ενυδάτωση στο δέρμα του προσώπου. Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να διατηρήσουν το δέρμα τους υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό. Συνήθως πραγματοποιείται καθημερινά ως μέρος της καθημερινής περιποίησης του προσώπου, αλλά μπορεί επίσης να γίνεται σε πιο ενισχυμένη  μορφή θεραπείας σε κατάλληλα εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής, όπως το Laser Salon.
  • Αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) / PLANET-RICH-PLASMA: Πρωτοποριακή θεραπεία που επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης με φυσικό τρόπο χρησιμοποιώντας τα δικά σας ενεργοποιημένα αιμοπετάλια με ειδική επεξεργασία και χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια ή αλλεργική αντίδραση.

Θεραπείες προσώπου: Πως ξέρω τι μου ταιριάζει;

Στο Laser Salon λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι αφενός δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι με τις θεραπείες προσώπου και αφετέρου δεν είναι πάντα ορατές οι ανάγκες μας, παρέχεται η αποτύπωση των αναγκών σας με το Skin Scanner. Το πρόσωπο του ενδιαφερομένου ατόμου φωτογραφίζεται στο μηχάνημα και με τη βοήθεια υπέρυθρης κάμερας (μη βλαβερή) ώστε να αναδειχθούν οι ανάγκες του.

Θεραπείες προσώπου: Συμβουλές

Σύμμαχος σε οποιεσδήποτε θεραπείες προσώπου και αν κάνετε είναι η ενυδάτωση. Το ενυδατωμένο δέρμα είναι υγιές και λαμπερό, ενώ δεν παύει να δίνει μια νεανική εικόνα. Επίσης, δεν πρέπει να αμελήστε τις οδηγίες των ειδικών, για το διάστημα μετά τη θεραπεία προσώπου. Η θεραπεία προσώπου είναι πάντοτε πολυεπίπεδη διαδικασία.

 

Μην αφήνετε το δέρμα σας βάλλεται από τον χρόνο και τις δερματικές παθήσεις. Επικοινωνήστε άμεσα με το εξειδικευμένο κέντρο ομορφιάς Laser Salon για να κλείσετε ένα ραντεβού με την ομάδα μας. Στις πρότυπες εγκαταστάσεις του παρέχονται πληθώρα υπηρεσιών, από το άψογα κατηρτισμένο προσωπικό του. Οι επαγγελματίες ομορφιάς και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει εγγυώνται την ορθή εφαρμογή των θεραπειών και το ιδανικό αποτέλεσμα.