featured

Το υγιές και λαμπερό δέρμα ανεβάζει τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας! Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να το φροντίζουμε και να το περιποιούμαστε. Οι θεραπείες προσώπου είναι μη χειρουργικές θεραπείες δέρματος που βοηθούν στην αντιμετώπιση ατελειών του προσώπου όπως:

 • πανάδες,
 • ρυτίδες,
 • λεπτές γραμμές,
 • ουλές και σημάδια ακμής.

Στα εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής Laser Salon θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα θεραπειών προσώπου, προσαρμοσμένη για κάθε ανάγκη σας.

Ποια οφέλη προσφέρουν οι θεραπείες προσώπου;

Οι θεραπείες προσώπου είναι ωφέλιμες για ένα λαμπερό και υγιές πρόσωπο για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος. Γενικά, συνιστάται οι θεραπείες προσώπου να γίνονται συχνά ώστε να διατηρείται το δέρμα υγιές και νέο. Οι θεραπείες είναι ωφέλιμες για το πρόσωπο γιατί:

 • Καθαρίζουν το πρόσωπο από τους ρύπους βοηθώντας το δέρμα να ανανεωθεί και να βελτιωθεί η υφή και ο τόνος του.
 • Αυξάνουν την ροή αίματος στο πρόσωπο βοηθώντας τα κύτταρα να αποκτήσουν περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά.

Συγκεκριμένα, οι θεραπείες προσώπου περιλαμβάνουν:

 • Καθαρισμό των πόρων από ρύπους συμβάλλοντας στη λάμψη του προσώπου και αποτρέποντας την εμφάνιση ακμής.
 • Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων
 • Ενυδάτωση του δέρματος του προσώπου
 • Αντιμετώπιση ατελειών όπως σημάδια ακμής
 • Μείωση ρυτίδων και λεπτών γραμμών

Ποια είναι η διαδικασία πριν τις θεραπείες προσώπου;

Κάθε περιποίηση προσώπου ενδείκνυται να γίνεται σε πιστοποιημένο κέντρο αισθητικής. Κάθε περιστατικό ξεκινάει με τη διάγνωση. Είναι πολύ σημαντική διαδικασία γιατί βοηθάει στην αναγνώριση του τύπου δέρματος και τις ανάγκες του. Επίσης, μέσω της συζήτησης η αισθητικός μαθαίνει για το τρόπο ζωής και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η θεραπεία.

Στη συνέχεια, η αισθητικός καθαρίζει και αναλύει το δέρμα ώστε να προτείνει την κατάλληλη θεραπεία που είναι ανάλογη με το τύπο δέρματος και τις ατέλειες που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Πόσο διαρκούν οι θεραπείες προσώπου;

Η διάρκεια των θεραπειών ποικίλει και εξαρτάται από το είδος της θεραπείας και τον τύπο του δέρματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι θεραπείες προσώπου διαρκούν περίπου 30 έως 90 λεπτά ανάλογα με το είδος της θεραπείας. Οι βασικές θεραπείες προσώπου βοηθούν στην υγεία του δέρματος και είναι ιδανικές για μια γρήγορη περιποίηση προσώπου, ενώ οι πιο εξειδικευμένες περιποιήσεις προσώπου στοχεύουν σε ατέλειες του δέρματος και στη βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος.

Ποιες θεραπείες προσφέρονται στα Laser Salon;

Microneedling

Πρόκειται για μία συσκευή όμοια με στυλό που κατά μήκος της υπάρχουν μικρές λεπτές βελόνες. Μέσω αυτής εγχέονται στο δέρμα διάφορα ωφέλιμα συστατικά τα οποία επιλέγονται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του ασθενή. Το Microneedling ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος ανεξαρτήτου χρώματος ενώ εφαρμόζεται σε περιοχές του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Η θεραπεία βοηθάει στην αντιμετώπιση ατελειών όπως ουλές, σημάδια, ρυτίδες ενώ παράλληλα συμβάλλει και στη σύσφιξη του δέρματος.

Ραδιοσυχνότητες RF

Πρόκειται για μία από τις πιο διαδεδομένες μη επεμβατικές τεχνικές αντιγήρανσης. Οι ραδιοσυχνότητες  συμβάλλουν στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης επιτυγχάνοντας την ανάπλαση προσώπου με φυσικό τρόπο.

Βαθύς καθαρισμός

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου  έχει ως στόχο την απομάκρυνση σμήγματος, νεκρών κυττάρων και ρυπογόνων ουσιών από την επιφάνεια του δέρματος ώστε να μπορεί να ανανεώνεται ελεύθερα.

Ενυδάτωση προσώπου

Η ενυδάτωση προσώπου βοηθάει στην αποκατάσταση της φωτεινότητας του προσώπου καθώς και στη λείανση του με φυσικό τρόπο. Προσφέρει την απαραίτητη υγρασία στα κύτταρα με στόχο την βελτίωση της επιφάνεια του δέρματος. Συμπεριλαμβάνει 4 διαφορετικές τεχνολογίες που στοχεύουν στον βαθύ καθαρισμό, την αναζωογόνηση των κυττάρων, τη σύσφιξη και τη λάμψη. Αυτές είναι:

 • Μικροδερμοαπόξεση με jet νερού
 • Co2 Θεραπεία
 • RF Προσώπου
 • Υπέρηχος με μεσοθεραπεία
 • Skin scanner

Δερμοαπόξεση με διαμάντια

H δερμοαπόξεση με διαμάντια είναι μία μη επεμβατική θεραπεία που ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι ανώδυνη και δεν προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες. Με τη μέθοδο αυτή αφαιρείται η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος και παράλληλα ενεργοποιείται η παραγωγή νέου κολλαγόνου και  ελαστίνης. Η θεραπεία συμβάλλει στην εξάλειψη σημαδιών και ρυτίδων, στη σύσφιξη του δέρματος και στην βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό των Laser Salon θα σας συμβουλεύσει για την κατάλληλη θεραπεία που ταιριάζει στις ανάγκες τις επιδερμίδας σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες αλλά και για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού επικοινωνήστε με τα Laser Salon!

Βρείτε μας σε Αθήνα και Λάρισα

cta