Θεραπεία Προσώπου

 Τι είναι το Microneedling ; 

Εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία που έχει τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις και πόνο.

Διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, αυξάνεται η σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Χρησιμοποιούνται ειδικά gel ή οροί, των οποίων η απορροφητικότητα από την επιδερμίδα αυξάνεται λόγω μιας καινοτόμου συσκευής. Η συσκευή αυτή μοιάζει με  στυλό που κατά μήκος του έχει μικρές λεπτές βελονίτσες. Δουλεύοντας  στις περιοχές που θέλουμε δημιουργούμε ανώδυνα μικρούς νυγμούς.

Αυτό έχει 2 πλεονεκτήματα:

– μέσω των μικρών νυγμών μπορούμε να περάσουμε βαθύτερα στην επιδερμίδα τα δραστικά συστατικά που θα χρησιμοποιήσουμε

– με τον «μικροτραυματισμό» που δημιουργείται, ενεργοποιείται ο μηχανισμός επούλωσης, διεγείροντας τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Το Microneedling είναι κατάλληλο για την περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, και μπορεί να εφαρμοστεί για:

 • να λειάνει τις λεπτές γραμμές έκφρασης,
 • να απαλύνει τις βαθιές ρυτίδες,
 • να συσφίξει τη χαλαρή επιδερμίδα,
 • να μειώσει το μέγεθος των πόρων,
 • να περιορίσει την παραγωγή σμήγματος,
 • να σβήσει δυσχρωμίες όπως το μέλασμα,
 • να αντιμετωπίσει ουλές και σημάδια που έχουν προκληθεί από ακμή, χειρουργικές επεμβάσεις, τραυματισμούς ή θερμικά εγκαύματα.

Είναι μία θεραπεία που ενδείκνυται για όλους τους τύπους και τα χρώματα δέρματος. Δεν είναι επιθετική θεραπεία και ως εκ τούτου μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε περιοχές όπου άλλες θεραπείες αντιμετωπίζουν περιορισμούς εξαιτίας της λεπτότητας της επιδερμίδας, όπως είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

Τι είναι οι Ραδιοσυχνοτήτες (RF) ;

Οι ραδιοσυχνότητες είναι η πλέον ενδεδειγμένη μη επεμβατική αντιγηραντική μέθοδος. Τα ραδιοκύματα διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες, έτσι επιτυγχάνεται η ανάπλαση του δερματικού ιστού από τον ίδιο τον οργανισμό μας, με φυσικό δηλαδή τρόπο.

 

 Που στοχεύει και πως γίνεται ο Βαθύς καθαρισμός ; 

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου  στοχεύει στην απομάκρυνση του επιφανειακού και βαθύτερου σμήγματος, των νεκρών κυττάρων και των περιβαλλοντικών ρύπων  με την βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής και αποτελείται από τα παρακάτω στάδια :

 • Πρώτο στάδιο είναι η απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ με γαλάκτωμα και λοσιόν.
 • Δεύτερο στάδιο με το πήλινγκ προσώπου απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα για την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος και διείσδυση των μετέπειτα καλλυντικών προϊόντων.
 • Τρίτο στάδιο με την βοήθεια του ατμού από ειδικό μηχάνημα προβαίνουμε στην διάνοιξη των πόρων.
 • Τέταρτο στάδιο κάνουμε διάνοιξη των πόρων με απαλές πιέσεις φορώντας πάντα γάντια.
 • Πέμπτο στάδιο προσφέρουμε αντιβακτηριδιακή προστασία στο πρόσωπο με την βοήθεια των υψισύχνων ρευμάτων.
 • Έκτο στάδιο χρησιμοποιούμε μια μάσκα κατάλληλη για τον τύπο δέρματος του πελάτη και τέλος μια επουλωτική, αντισηπτική ή καλμαντική κρέμα.

Σκοπός του καθαρισμού δεν είναι να αφήσει σημάδια, ουλές ή μακροχρόνιες βλάβες στο πρόσωπο, αλλά να το βοηθήσει να αναπνεύσει και να ανανεωθεί.

 

 Πως γίνεται η Ενυδάτωση του προσώπου ; 

Η ενυδάτωση του προσώπου είναι απαραίτητη για την υγεία του. Χωρίς υγρασία τα κύτταρα συρρικνώνονται, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ρυτίδες, χαλάρωση και δυσχρωμίες. Αν αισθάνεστε το δέρμα σας τραχύ, στεγνό και παρατηρείτε λεπτές ρυτίδες, τότε πιθανότατα είναι αφυδατωμένο. Η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης αποκαθιστά τη φωτεινότητα του προσώπου ενώ, λειαίνει και απαλύνει με φυσικό τρόπο το δέρμα από μέσα. Λειτουργεί με την αύξηση της ενυδάτωσης στο πρόσωπο για να παρέχει διαρκή υγρασία και να βελτιώνει την επιφάνεια του δέρματος.

Το Synergan είναι ένα μηχάνημα νέο & άκρως πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα στον τομέα της αισθητικής, της ομορφιάς & της περιποίησης προσώπου και ήρθε για να μείνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Laser Salon!

Με αποτελέσματα εμφανή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, το Synergan θα γίνει το πολύτιμο εργαλείο σας για βαθύ καθαρισμό του δέρματος, φωτεινότητα του προσώπου, εξομάλυνση των λεπτών ρυτίδων και ταυτόχρονη εφαρμογή μεσοθεραπειών με υαλουρονικό, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία με αντιγηραντική δράση. Ακόμα, είναι ιδανικό για θεραπείες κατά της ακμής και των πανάδων. Προκαλεί λεύκανση του δέρματος και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες του δέρματος προσδίδοντας λάμψη και νεανικότητα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα φροντίδας του δέρματος, το οποίο ενσωματώνει τις εξής τέσσερις τεχνολογίες που προσφέρουν Βαθύ Καθαρισμό του Δέρματος, Αναβίωση & Αναζωογόνηση κυττάρων, Σύσφιξη και Λάμψη:

1. Μικροδερμοαπόξεση με jet νερού

Με τη δύναμη του νερού γρήγορα, το Synergan διεισδύει βαθύτερα στο δέρμα για να το καθαρίσει εντελώς από τις ακαθαρσίες και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με απόλυτη ασφάλεια και άνεση!

2. Co2 Θεραπεία

Η θεραπεία με διοξείδιο του άνθρακα είναι εμπνευσμένη από τις θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών ιαματικών πηγών. Οι ιαματικές πηγές είναι γνωστές για την υψηλή συγκέντρωση του CO2 που βοηθούν στην τόνωση, την οξυγόνωση και τη βαθιά απολέπιση του δέρματος!

3. RF Προσώπου

Η τεχνολογία της ραδιοσυχνότητας έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα σύσφιξης του δέρματος όπως επίσης και εξαφάνισης των ρυτίδων!

4. Υπέρηχος με μεσοθεραπεία

Ο υπέρηχος είναι μια φυσική μέθοδος διείσδυσης των καλλυντικών προϊόντων στις κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Βελτιώνουν την υφή του δέρματος και να προσφέρουν μια νεανική λάμψη!

Η τιμή για κάθε συνεδρία με το μηχάνημα Synergan ανέρχεται στα 60€.

Skin scanner

Το skin scanner διαθέτει λογισμικό ειδικά εξελιγμένο ώστε να αναλύσει με ακρίβεια τις δυσλειτουργίες του δέρματος και να προτείνει σε κάθε γυναίκα ή άνδρα εξατομικευμένη θεραπεία, δηλαδή την καταλληλότερη και πιο αποτελεσματική θεραπεία ανάλογα με τον τύπο δέρματος που έχει.
Αποτελείται από ειδικά εξελιγμένους φακούς και φίλτρα για την διάγνωση ατελειών του δέρματος. Το σύστημα υπολογίζει μετρήσιμες και συγκρίσιμες παραμέτρους για λεπτές γραμμές, ρυτίδες, λιπαρότητα, πανάδες και κλειστούς πόρους.

 

 Τι είναι η Δερμοαπόξεση με διαμάντια ; 

H δερμοαπόξεση με διαμάντια αποτελεί μία μη-επεμβατική θεραπεία με ορατά & άμεσα αποτελέσματα.

Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο που αντιμετωπίζει προβλήματα του δέρματος όπως αφυδάτωση, δυσχρωμίες και πανάδες, αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα της επιδερμίδας, αλλά και βελτιώνει τα σημάδια της ακμής και της γήρανσης του δέρματος.

Χρησιμοποιώντας κεφαλές από κομμένα με laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου & ελαστίνης. Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα.

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα, απόλυτα ασφαλής και φυσική, διάρκειας 20-30 λεπτών ,χωρίς παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες σας.

Autosoma prpΜια πρωτοποριακή θεραπεία για την πλήρη αναδόμηση του προσώπου σας, ενισχύοντας με φυσικό τρόπο τους δικούς σας αυτοσωμικούς παράγοντες αιμοπεταλίων autosoma prp. Με την εφαρμογή της θεραπείας επιτυγχάνεται:

 • Η εξάλειψη ρυτίδων
 • Η θεραπεία των ουλών της ακμής
 • Η επαναφορά της ελαστικότητας
 • Η σύσφιξη του δέρματος
 • Η εξάλειψη της διχρωμίας
 • Η επαναφορά του όγκου
 • Η επιβράδυνση των ορατών σημαδιών γήρανσης

Σχετίζεται δηλαδή με την τροφοδότηση των δικών σας μηχανισμών, οι οποίοι μετά την ενεργοποίησή τους, αρχίζουν με φυσικό τρόπο να απαλύνουν τις ρυτίδες, ενισχύοντας τη σφριγηλότητα του προσώπου σας. Έτσι, επιτυγχάνεται η ολική αναζωογόνηση και η επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματός σας.

Πρακτικά, λαμβάνεται μια ποσότητα αίματος, περίπου 10 ml., τα οποία στη συνέχεια τοποθετούνται στο αντίστοιχο φιαλίδιο και φυγοκεντρούνται για περίπου 8-10 λεπτά. Μόλις διαχωριστούν τα κύτταρα σας, τα πλούσια αιμοπετάλια εξάγονται και εισχωρούν στο δέρμα.

Η θεραπεία ιδανικά επαναλαμβάνεται κάθε μήνα και ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι απολύτως ανώδυνη, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις και μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις προνομιακές προσφορές του Laser Salon, σε ειδικά διαμορφωμένα πακέτα 4 συνεδριών, ανάλογα με τις ανάγκες σας!
 6946 324 444